Pesta Floria 2009
August 11, 2009 |10:58 AM


munin evibodi...
munin pejadahnyer...da tengahari lol..
ari jumaat lepas, aku & bai gi jejalan ke Putrajaya..

tujuan gi Putrajaya?
emmm...coz nak bawak bai jejalan kat Putrajaya..
bai xpenah gi sane...jadi aku jadi tour guide tak bertauliah

:mKening:

dari KJ, aku rempit ke UKM..
setengah jam jer klu jalan xjem..
sampai dalam kol 1..
bai suh aku lunch dulu..
takot aku gigil lak sampai kat putrajaya tu..
bukan jadi parkinson lo..
takot aku lapo ngan erti kata laen..

:mKenyang:

setelah aku kenyang tahap dewa
kitorg pon gerak dalam kol 2..
sib baek xpanas sangat..
time nie cuaca mendung²n
klu tak, sian bai..
opsss luper, bai poser time nie...

sampai² kat putrajaya, terus cari lokasi Pesta Floria nie..
xsusah sangat nak cari coz aku slalu pegi Putrajaya..
tapi bagi diorg yang xpenah g Putrajaya, mesti susah nak cari tempat nie kot..
coz xda signboard @ banner untuk pegi tempat tu..
jadi maybe next year, pihak penganjur boleh wat banner @ signboard ke tempat tu..
xpon buh shuttle bus ker untuk diorg yang nak ke tempat tu..


amboi...banyak tol pandangan aku nie...
anyway, enjoy pic² kat bawah nie...




muker dak happy dapat jumper bunga..




umbrella ela ela ek ek

:mKipas:








muka tuan rumah
:mLove:





roses yang macam2 kaler..roses ori okeh...bukan fake nie...

:mLove:




bai ngah usha roses tu..

:mLove:




muka tuan rumah yang happy dapat tengok bunga kaler purple

:mHaha:




aik...mcm leh wat gambar letak kat belakang poskad



:mJahat:


daaaa~

:mBerangan:

Labels: ,






♥ About Tuan Tanah ♥
My name is YuYu @ Ana boleh panggil yang mana2

♥ About Me ♥


*L.o.V.e*
♥ pink
♥ shopping
♥ leyparkin

*H.a.t.e*
-> kena marah sama bonda =(
-> tunggu org
-> backstaber

♥ Mari Bergosip ♥


♥ Blog2Kesukaan ♥
Exits

♥ Red Mummy ♥
♥ Cik Wanie ♥
♥ Zie Madini ♥
♥ Mummy Sya ♥
♥ PeeJ Burhan ♥
♥ CeeRa ♥

•°o.Blog GossIp Mossip.o°•

♥ BeautifulNara ♥
♥ Oh Bulan ♥
♥ Oh Artis ♥
♥ Budiey ♥
♥ Media Malaya ♥


♥ Cerita-Cerita Lepas ♥
rewind

December 2008 January 2009 July 2009 August 2009 October 2009 September 2011 February 2012

CREDITS
THANK YOU Coz Sebab Ajar TuTOrial yang Best
♥ Mrs Strokes ♥
♥ Muaz ♥
♥ Dania Meets World ♥