Sedey
January 02, 2009 |2:14 PM

semalam aku kuor gi serembang ngn si arwah tu coz nak belikan baju utk si nurul tu..
kitorg gi seremban coz baju yg nurul nak tu da kat terminal 1 seremban..
btw : terminal 1 seremban sgt la membosan kan..

:minimo_18:

updated: arwah adalah panggilan aku kepada ex2 aku...kecuali sorang je ex aku yg aku pgil dier ghemuk..kekeke...

masa time nie, aku ngn arwah nie okeh lagi..
still due2 waras lagi..
tidak berlaku ape2 pergaduhan time nie..
masa aku 3g ngn nurul utk tunjuk baju2 tu, kitorg masih lagi okeh walaupun bunga2 nak gaduh tu da ade..


pastu kitorg pon ape lagi...cabut balik r...
da bosan sgt xtau nak watpe..
masa otw nak gi kt komuter tu, kitorg lepak r jap kt belalai gajah tu...
belalai gajah??? mesti kompius la tu...
klu korg nak g terminal 1 dr stesen komuter tu, mesti lalu belalai gajah tu...
alaa...jalan utk pejalan kaki tu la...
ada faham?
klu xfaham, korg g r kt terminal komuter seremban tu..

time nie dier da bising2 bosan byk kali..
aku pon ape lagi...sentap r...
ko kuar ngan aku pastu asyik dok ckp bosan bebyk kali...

pastu otw balik, dari naek komunter seremban smpai la kt nilai, aku sentap ngn dier..
idok sepatah pon aku berckp ngn dier..dier dok cuit2 aku nk borak ngn aku..
last2 dier wat donno jer..
dlm hati aku, aku da bajet kitorg akn gaduh besar kali nie..

da smpai nilai, dier suh aku beli tiket balik kl sntral..
aku senyap gak..wat bodo kt dier..
skali dier sound..
aku ape lagi sound r balik "da kate bosan, gi r balik..xyh tunggu org...pepandai r org nak balik"
dier bengan terus chow tinggal aku sorang2


:minimo_31:

aku terkejut r die blah gitu je..
chait..
jantan xgune..tinggal aku gitu je..
baru aku sentap skit udoh blah tinggal aku..
then aku beli tiket blik, pastu aku cari dier kt stesen bas nilai..
tgk2 die da dlm bas...
time nie mmg aku frust weh..
aku ingat dier da berubah bleh tahan ngn perangai aku mcm aku tahan perangai dier..
tapi mmg btul r kate mama aku ngn nurul, dier mmg xkn berubah..

:minimo_43:

time nie, die nampak aku usha dier dri jauh..
n dier turun dari bas tu..
bile dier turun, aku da mengalir air mata da nie..
kitorg gaduh r..
tpi xda ckp kuat2
malu wooo..
time nie dier sound aku...
dier kata "ayg xkn berubah..suka sgt cari psl ngn abg..klu kite kawen, mesti xberubah gak.."
pas dier ckp gitu, dier terus blah tinggal aku sorang2



adoi..
frust aku dgr..
weh arwah!
aku nie da byk makan hati ngn ko tau x!
dari kes ko kantoi bermain kayu tiga ngn pompuan lain..ngn kes ko kantoi xngaku aku nie awek ko n byk lagi kes ko wat!
lagi mau kata aku nie xberubah kata aku saja cari psl ngn ko??
vavik la...
klu ko layan aku n hargai aku, xda r aku cari psl ngn ko vavik!!!!!
da bape byk peluang aku bagi kt ko utk hargai aku nie, tpi haram ko xhargai langsung!
ko ingat aku akn tunggu ko lagi?
akan bagi kt peluang kt ko lagi?
no way!!!
da 3x aku bagi peluang kt ko okeh...


dlm komuter, aku nagis...
aku tau malu nangis ngn owang dok tgk..
tapi aku xtahan weh..
skejap je aku ngis dlm komter sbb owang makin ramai..
malu rrr



:minimo_05:


smpai umah aku smbung nagis lagi...



buruk benor aku nagis..
da r buruk, time nagis makin buruk rupenyer..
huhuhuu


aku nangis bukan sbb kena dump...
aku nagis sbb aku rasa aku bodoh sbb bagi peluang pada org yg xhargai peluang yg telah diberi..
xpe r...pengalaman nie btul2 da ubah fikiran aku...



:minimo_29:

Labels:






♥ About Tuan Tanah ♥
My name is YuYu @ Ana boleh panggil yang mana2

♥ About Me ♥


*L.o.V.e*
♥ pink
♥ shopping
♥ leyparkin

*H.a.t.e*
-> kena marah sama bonda =(
-> tunggu org
-> backstaber

♥ Mari Bergosip ♥


♥ Blog2Kesukaan ♥
Exits

♥ Red Mummy ♥
♥ Cik Wanie ♥
♥ Zie Madini ♥
♥ Mummy Sya ♥
♥ PeeJ Burhan ♥
♥ CeeRa ♥

•°o.Blog GossIp Mossip.o°•

♥ BeautifulNara ♥
♥ Oh Bulan ♥
♥ Oh Artis ♥
♥ Budiey ♥
♥ Media Malaya ♥


♥ Cerita-Cerita Lepas ♥
rewind

December 2008 January 2009 July 2009 August 2009 October 2009 September 2011 February 2012

CREDITS
THANK YOU Coz Sebab Ajar TuTOrial yang Best
♥ Mrs Strokes ♥
♥ Muaz ♥
♥ Dania Meets World ♥