JoGgiNg Di Taman ToooooooooooooT
January 11, 2009 |12:17 AM





elops..

kan ari tu aku ckp aku gi jogging?
korang xcaya aku g jogging?
xpa2
nie aku da bukti okeh..
layan ja pic kat bawah nie orite bebeh~

:pandaGeli_13:




stokin kesayangan aku nieh coz present dari besh Fren aku..




pakai kasut baru weh...kekekeke...bau kedai lagi nieh...auw..




muke redho jer nak gi jogging..



naek jambatan besi dlu utk ke taman other side tu..



da smpai pon kat taman nie..
lawa je korang tengok kan..
tapi korang tak tau yang sebenarnya disebalik kelawaan nie...
scarry okeh..nanti aku cite..

:pandaGeli_06:




lawa lagi kan..hehehe...



alamak...xnampak r yang aku da bulatkan tu..
click the picture to view..
korang nampak tak saluran tu?
FYI, sebelah taman nie da loji indah water..
pastu air dari INDAH WATER tu disalirkan ke taman nie..
jadi korang paham2 je la klu air dari loji INDAH WATER tu..
goli den...

:pandaGeli_02:

pastu kat sini every weekend, akan ramai orang datang kat sini untuk memancing..
adoi...
gilos betul..
geli weh..
muntah hijau aku..
patut aku tengok ikan gemok2..
masa aku joging nie pon aku da ternampak kucing mati kat dalam kolam nie..
da siap kembong2 kucing tu...
sory tercite benda yang nasty..
kekekeke...

:pandaGeli_30:



muke paksa rela berjogging time dekat nak magrib..



nie bulatan kedua dalam taman nie..
taman nie da dua bulatan..
jadi aku pon tawaf la dua2 bulatan..
dua2 bulatan nie lebey kurang 1.5 km..
bercinta sungguh aku nak habiskan
kaki aku time nie da cm orang kena parkinson..
atter stamina kureng..

da lame xjogging..








muka penat jogging..
dari umah aku ke taman 1km okeh kekawan..
pegi balik 2km + jalan kaki kat taman tu 1.5 km = 3.5 km
jadi harus lah kaki aku jadi cm org kena parkinson..
da terlari-lari..
da ketar2 time nie weh..




NIKMAT !!!



:pandaGeli_08:

okeh..mau tido..
da kol 1.18 pagi weh..
ngantuk..


p/s: korang tau x kat mana taman yang aku selalu jogging nie?hehehehe
ala...taman nie dulu femes weh...sebab port untuk wat aktivit terlampau..
lalalalalala

:pandaGeli_34:

Labels:






♥ About Tuan Tanah ♥
My name is YuYu @ Ana boleh panggil yang mana2

♥ About Me ♥


*L.o.V.e*
♥ pink
♥ shopping
♥ leyparkin

*H.a.t.e*
-> kena marah sama bonda =(
-> tunggu org
-> backstaber

♥ Mari Bergosip ♥


♥ Blog2Kesukaan ♥
Exits

♥ Red Mummy ♥
♥ Cik Wanie ♥
♥ Zie Madini ♥
♥ Mummy Sya ♥
♥ PeeJ Burhan ♥
♥ CeeRa ♥

•°o.Blog GossIp Mossip.o°•

♥ BeautifulNara ♥
♥ Oh Bulan ♥
♥ Oh Artis ♥
♥ Budiey ♥
♥ Media Malaya ♥


♥ Cerita-Cerita Lepas ♥
rewind

December 2008 January 2009 July 2009 August 2009 October 2009 September 2011 February 2012

CREDITS
THANK YOU Coz Sebab Ajar TuTOrial yang Best
♥ Mrs Strokes ♥
♥ Muaz ♥
♥ Dania Meets World ♥