JeJalan Di KuAnTaN part 2
January 08, 2009 |12:36 PM

elops...
slamat tngah hari..
udah lunch lom?

hehehehe..
ari nie kite smbung plak n3 pasal balik kuantan ari tu..

pas makan kt kemaman kopitiam tu,
kitorg g jejalan cari pasal kt EAST COAST MALL lak


aku cakap kat mama..
"jom r kita usha clinique jap..xbeli pon takpa.."
ayat simpati gitu..


:mBerangan:


last2 aku dapat gak memujuk mama ku untuk beli set clinique tu..
atter aku udah ade 1-3 set trial tu..
n sesuai kulit aku pakai clinique nie...

:mMuka:

jadi mama pon beli r saiz jumbo set clinique nie...
kenapa aku panggil saiz jumbo?
coz saiz dier bapak la besor..
promoter tu siap bagitau da customer dier nie beli saiz jumbo nie r n bleh tahan sampai 1 tahun wehh...
ambek ko..1 tahun la aku terpaksa abis kan clinique nie..

:mHihi:

pastu promoter tu tanya kat aku samada nak pencuci muka jenis cecair or sabun ketui?
aku cakap aku nak sabun ketui coz tahan skit..
klu pakai yang cecair, copet lar abis nyer..





beli 3 barang nie harga dier RM 400++..lupe r total betul dier..
aku dapat 3 barang free...
aku beli lambat r bebarang nie..
klu beli awal skit, mesti dapat yang 6 barang free tu coz da spent above 3ratus..
becoz beli kat parkson, jadi dapat r voucher RM 60..



voucher2 nie idok la aku sorang jer yang perabihkan..
aku share ngan auntie aku..
aku bagi yang kaler pink tu kat auntie aku n aku ambek yang kaler kuning tu..




nie sabun ketui..
da 3 ketui...
leh tahan setahun kate promoter tu..
aku nak tengok gak leh tahan ke tak..



ini lak toner dier..
aku gune toner no 3 coz kulit muka aku berminyak..
pas pakai toner dier nie, aku rasa kurang berminyak la muka aku..
klu time bangun pagi, muka aku skang xda r berminyak byk cm dlu.
dulu2 time bangun pagi, mesti berminyak giler muka aku walaupun aku da cuci muka sebelum tido..
skang da kurang..





nie lak moisturizing gel..
aku suka sgt okeh..
coz dier xberminyak & kulit senang absorbe gel nie..
pas pakai nie, kulit akan rasa smooth ajer tau..
seriusly...

:mMuka:





nie lil rascals kat clinique deparment..

hehehe....

korang nak free sample clinieque nie tak?
hehee..
next n3 da cite bout it okeh...


Labels: , ,






♥ About Tuan Tanah ♥
My name is YuYu @ Ana boleh panggil yang mana2

♥ About Me ♥


*L.o.V.e*
♥ pink
♥ shopping
♥ leyparkin

*H.a.t.e*
-> kena marah sama bonda =(
-> tunggu org
-> backstaber

♥ Mari Bergosip ♥


♥ Blog2Kesukaan ♥
Exits

♥ Red Mummy ♥
♥ Cik Wanie ♥
♥ Zie Madini ♥
♥ Mummy Sya ♥
♥ PeeJ Burhan ♥
♥ CeeRa ♥

•°o.Blog GossIp Mossip.o°•

♥ BeautifulNara ♥
♥ Oh Bulan ♥
♥ Oh Artis ♥
♥ Budiey ♥
♥ Media Malaya ♥


♥ Cerita-Cerita Lepas ♥
rewind

December 2008 January 2009 July 2009 August 2009 October 2009 September 2011 February 2012

CREDITS
THANK YOU Coz Sebab Ajar TuTOrial yang Best
♥ Mrs Strokes ♥
♥ Muaz ♥
♥ Dania Meets World ♥