Free Clinique Sample
January 08, 2009 |1:17 PM

korang nak sample clinique free tak?
hehe..
senang ajer..
tadi aku google kat CLINIQUE
pastu aku sign in la as member..
atter skang nie udah pakai Clinique..
harus la join in jadi member kan..



tengok!
klu korang sign in as member, korang leh dapat trial set utk 3step tu..
xcaya???
tapi selagi stok masih ade jor la..
klu udoh abis, mak xtanggung nyah!!




haa..nie dier..
aku udah dapat da trial set..

jadi if korang nak try clinique nie samada sesuai @ tak, better korang join as member..
bleh dapat trial free.
hehehe..

korang klik kat SINI..
cepat2 join okeh..
coz valid until 31/01/09 ja...
selagi stok masih ade gitu..



Labels:






♥ About Tuan Tanah ♥
My name is YuYu @ Ana boleh panggil yang mana2

♥ About Me ♥


*L.o.V.e*
♥ pink
♥ shopping
♥ leyparkin

*H.a.t.e*
-> kena marah sama bonda =(
-> tunggu org
-> backstaber

♥ Mari Bergosip ♥


♥ Blog2Kesukaan ♥
Exits

♥ Red Mummy ♥
♥ Cik Wanie ♥
♥ Zie Madini ♥
♥ Mummy Sya ♥
♥ PeeJ Burhan ♥
♥ CeeRa ♥

•°o.Blog GossIp Mossip.o°•

♥ BeautifulNara ♥
♥ Oh Bulan ♥
♥ Oh Artis ♥
♥ Budiey ♥
♥ Media Malaya ♥


♥ Cerita-Cerita Lepas ♥
rewind

December 2008 January 2009 July 2009 August 2009 October 2009 September 2011 February 2012

CREDITS
THANK YOU Coz Sebab Ajar TuTOrial yang Best
♥ Mrs Strokes ♥
♥ Muaz ♥
♥ Dania Meets World ♥