DeMaM + FLu+ CoAsTal ScEnTs 88 PiGmenT Set
January 07, 2009 |10:19 AM

morning uOLSs
aku dmam ari nie..
dmam + flu ekceli..

:mFlu:

tapi aku kena gagahkn diri coz aku nak gi jumpe dr gigi ari nie utk cuci gigi..
semalam aku da wat appoiment ngan dr gigi pakar..
tapi appoiment aku next week..
lama dohh~
then mlm tdi aku bagi tau la kat mama yg aku da wat appoiment ngan dr gigi..
n aku bgitau la hrga dier minimal RM 160 utk sekali cuci gigi..
mahal dowh~
:mPening:

disebabkan mama dok aku tergedik2 nak gi cuci gigi..
mama pon suggest la awat xgi kat belakang nie??
blakang??
ohh..kat belakang umah aku nie da Poliklinik Komuniti Kelana Jaya..
jadi aku akan pergi kat situ coz dier kerajaan..
maybe murah skit la..
hope tak sakit lol..

:mGuilty:


lagi satu, aku tergedik2 tak sabar nak tunggu barang yang aku beli secara on9..
kali aku beli dari blush-berry.blogspot.com..
hehehe...
nak tgk aku beli ape?





nie r...coastal scent 88 pigment set..
besh kan kaler dier?

:mGelak:

aku beli benda nie coz aku fikir leh save la skit duet untuk beli eyeshadow yang merepek merapan tu lagi..
n also aku leh try maen2 kaler..
aku nie suka beli byk2 kaler eyeshadow n kekadang xreti nak pakai..
last2 eyeshadow tu aku bagi kat kekawan aku ja

:mJahat:

aku harap pas nie boleh r saving skit2..
n also benda nie sesuai untuk aku..

updated 12.41pm




xjadi gi klinik..
xlarat lol..
walaupun blakang umah je..
nie update blog pon smbil baring..



:mFlu:

Labels: , ,






♥ About Tuan Tanah ♥
My name is YuYu @ Ana boleh panggil yang mana2

♥ About Me ♥


*L.o.V.e*
♥ pink
♥ shopping
♥ leyparkin

*H.a.t.e*
-> kena marah sama bonda =(
-> tunggu org
-> backstaber

♥ Mari Bergosip ♥


♥ Blog2Kesukaan ♥
Exits

♥ Red Mummy ♥
♥ Cik Wanie ♥
♥ Zie Madini ♥
♥ Mummy Sya ♥
♥ PeeJ Burhan ♥
♥ CeeRa ♥

•°o.Blog GossIp Mossip.o°•

♥ BeautifulNara ♥
♥ Oh Bulan ♥
♥ Oh Artis ♥
♥ Budiey ♥
♥ Media Malaya ♥


♥ Cerita-Cerita Lepas ♥
rewind

December 2008 January 2009 July 2009 August 2009 October 2009 September 2011 February 2012

CREDITS
THANK YOU Coz Sebab Ajar TuTOrial yang Best
♥ Mrs Strokes ♥
♥ Muaz ♥
♥ Dania Meets World ♥