HisTeria
December 20, 2008 |1:48 PM

ari khamis baru2 nie, aku ngn lil rascal due ekor tu + along gi times square utk tgk cite HISTERIA..
aku booking tiket utk 4 org kt GSC utk tayangan kol 11.50 pg..
aku choose pagi coz dier murah skit...harga RM 7 seorng..
bajet sehh....

:mDuit:

kitorg bertolak dari umh kol 10 pagi..
ater kene ambek tiket sebelum 45 min b4 movie start
kitorg smpai times square around 11 gitu..
kena lambat?
sebab gune public transport la wehhhh!


tu yg ambek msa sejam..
pas collect tiket, kitorg round r times square tu..
the boys gi maen game kat arcade yg dkt rollercoaster tu..
the girls gi window shopping..
yor lah..si nurul nie nak cari tshirt..

yeh yeh...shopping...walaupun window shopping...

:mGelak:

kol 11.50 baru kitorg terhegeh2 beli popcorn, drinks + nugget..
masuk2 wayang, udoh gelap..
sib baek seat kitorg belah hujung..
masa tgk movie tu, ada gak r aksi :

menakotkan
:mNo:

suspen
:mTorchlight:

lawak
:mHaha:
lawaknyer bila tang Ju ngn cikgu laki tu...sapa tah name dier..watak Adi Putra time goda student dier..
sgt la lawak + geli goloman...

masa ngah tgk cite nie, da lak sekor hamba Allah nie xsilent tepon masa tgk wayang..
bleh plak time dok suspen tu, tetibe hp dier bebunyi...
klu 1x takpe, bleh beranggapan dier terlupa nk silent tepon
nie 3x weh...ckp kuat2 lak tu...


:mHantuk:


nak jer aku balik kasut aku nie...
tensen aku...
xhormat org laen dlm panggung tu..
walaupun sepanjang tgk cite tu aku dok cover mata aku ngn tisu, tpi aku fokus tau tgk cite tu...


Pendapat aku psl cite nie :

xbesh sbb aku xpuas ati psl antu dier..antu dier rupa cm cite spiderman yg kaler jahat tu..ala spiderman kaler itam tu..tang gigi dier r..

sbb ade aksi hampir2 lesbian gitu...tang anisa ngn zeeta..

cite dier cm tergantung tang ending dier..aku tau r si murni yg bunuh coz dier jadi tuan baru utk antu tu.. tapi aku nk tgk ape tindakan yg akan dikenakan terhadap si murni tu..nak tau gak sama da murni nak ambek antu tu ke tak?...gitu r....

star utk movie nie aku bgi 3 r...tapi aku salute diorg wat movie genre nie..

p/s: gambo2 akan diupdate later..
nk gi lunch dlu...daa~

:mKenyang:

Labels: , ,






♥ About Tuan Tanah ♥
My name is YuYu @ Ana boleh panggil yang mana2

♥ About Me ♥


*L.o.V.e*
♥ pink
♥ shopping
♥ leyparkin

*H.a.t.e*
-> kena marah sama bonda =(
-> tunggu org
-> backstaber

♥ Mari Bergosip ♥


♥ Blog2Kesukaan ♥
Exits

♥ Red Mummy ♥
♥ Cik Wanie ♥
♥ Zie Madini ♥
♥ Mummy Sya ♥
♥ PeeJ Burhan ♥
♥ CeeRa ♥

•°o.Blog GossIp Mossip.o°•

♥ BeautifulNara ♥
♥ Oh Bulan ♥
♥ Oh Artis ♥
♥ Budiey ♥
♥ Media Malaya ♥


♥ Cerita-Cerita Lepas ♥
rewind

December 2008 January 2009 July 2009 August 2009 October 2009 September 2011 February 2012

CREDITS
THANK YOU Coz Sebab Ajar TuTOrial yang Best
♥ Mrs Strokes ♥
♥ Muaz ♥
♥ Dania Meets World ♥