GatHering wit RedMuMMy ReaDers
December 25, 2008 |2:48 PM

nie n3 sticky mode okeh..nak baca n3 baru, scroll kt bawah...orite bebeh~

elops...


27 DiseMber 2008 nie korng da progam pape x?
klu xda, aku da nak kasi invitation nie..












:puteh_12:

haa...invitation utk Potluck wit Redmummy.com siap ngn map nk gi sane lagi aku letakkan..
takot sesat lak korang nanti..udoh la besor Putrajaya tu..

:puteh_6:

event nie dibuat utk meramas mesrakan penyokong2 geng bas merah tak kire lah yang teygar @ silent reader blog Redmummy.com ngn owner Redmummy.com..
semua dijemput hadir!!
Konsep event ini adalah potluck..
apa itu potluck? sila klik

:puteh_1:

mcm2 aktiviti n hadiah yang akan dijalankan utk event ini..
klu korang berminat nak join event ni, korang kena email komuniti POtluck Redmummy : potluck.redmummy@gmail.com
Things yg kena korang attachkn adalah:

a) nama
b) url blog (jika ada)
c) nick yang selalu diberi di dalam redmummy.com (jika anda bukan silent readers)
d) Jenis makanan yang akan dibawa
e) Jumlah kehadiran (bape orang yg korang nk bawak)
f) Mobile No.

:puteh_19:



Event ini dijayakan bersama mereka ber 5..
sapa mereka ber 5?

Nilah mereka..


dari kiri : rose, daela, mayang, diana-k, dan ayu the sun




Sape RedMummy nieh???

:puteh_10:


meh sini aku sekeh pala korng skit...dussh..dusssh...

:puteh_9:


amacam??? besh tak???

:puteh_19:

tu r...tnya lagi soalan kuren asem mcm tu lagi...kan da kene...
tpi klu btul2 korang xtau gak, meh sini aku kasik intro skit..



saPe RedmuMMy nie????
redmummy nie sum1 yg suka warna merah....sssgggggggggggggggggttttttttttttttt suka okeh!!!!!!
blogger mak merah...diva merah...
dier nmpk mcm sombong..tpi sebonarnye idok lah sombong kekawan oik..

wanna know more about the RED DIVA itself??
just click HERE n u will connect to red world...

enjoy~!


:puteh_7:



Labels:






♥ About Tuan Tanah ♥
My name is YuYu @ Ana boleh panggil yang mana2

♥ About Me ♥


*L.o.V.e*
♥ pink
♥ shopping
♥ leyparkin

*H.a.t.e*
-> kena marah sama bonda =(
-> tunggu org
-> backstaber

♥ Mari Bergosip ♥


♥ Blog2Kesukaan ♥
Exits

♥ Red Mummy ♥
♥ Cik Wanie ♥
♥ Zie Madini ♥
♥ Mummy Sya ♥
♥ PeeJ Burhan ♥
♥ CeeRa ♥

•°o.Blog GossIp Mossip.o°•

♥ BeautifulNara ♥
♥ Oh Bulan ♥
♥ Oh Artis ♥
♥ Budiey ♥
♥ Media Malaya ♥


♥ Cerita-Cerita Lepas ♥
rewind

December 2008 January 2009 July 2009 August 2009 October 2009 September 2011 February 2012

CREDITS
THANK YOU Coz Sebab Ajar TuTOrial yang Best
♥ Mrs Strokes ♥
♥ Muaz ♥
♥ Dania Meets World ♥